Предлагаме много прост начин за съхранение на вода в резервоари с обем до 1295 мЗ на сравнително малка площ. Материалите са доказали здравината си през последните 20 години от първия изграден обект Водосъдържателите са проектирани за лесно изграждане и дълъг живот. Издържат както на високите температури през лятото, така и на лед и сняг през зимата. Резервоарите ни за вода могат да се монтират на открито или в оранжерии. Част от резервоара е в земята.

Ap Holland предлага кръгли резервоари които се доставят в комплект и се състоят от внимателно обработени и горещо поцинковани вълнообразни листове, с два реда предварително пробити дупки, за перфектно пасване и лесен монтаж. Вътрешността е покрита със защитен плат и пластмасова обвивка от една PVC или PolyExtra лист с армировка по горния ръб.

Монтаж

Бързият и лесен монтаж ги прави лесни за работа на направи-си-сам ентусиасти, или в зависимост от предпочитанията, оправомощени специалисти. Лесното разглобяване означава, че устройството може да се използва отново на друго място. Всички резервоари са с пълен наръчник инструкции, включително 40 много ясни илюстрации.

Размери

Ние можем да предложим 82 размера, от 4,3 м3 чак до 1295 м3. Резервоарите са на разположение в четири височини: 1.72 м, 2.54 м, 3.38 м и 4.22 м. Диаметри от 1.85 м до 25.50 м.

Ако се изискава по-голям капацитет за съхранение на вода, AP Holland също така доставя водоеми от различен вид.